Szobafoglalás

A szobákat lefoglalhatod telefonon (+36-20-261-6338), e-mailben, vagy az airbnb oldalon keresztül. A szobák árait a szobához tartozó foglalás linkre kattintva találod (airbnb oldalon). Az árajánlat a foglalás utáni visszaigazoló e-mailben válik hivatalossá, az azonos időpontra leadott foglalások közül az időben korábban leadottat vesszük figyelembe! A szobák nevére kattintva képeket és bővebb ismertetőt találhatsz.

Kemencés kuckó

Ez a szoba nyári konyha volt régen. A bejáratában kemence található. Saját tusolós fürdőszobával rendelkezik, 3 ággyal, egyedi fatüzelésű fűtéssel ellátott. A szobában reggelizéshez (főzésre nem alkalmas) kialakított, hűtővel, vízforralóval, tányérokkal, poharakkal, evőeszközökkel ellátott étkezősarok van. Fűtési időszakban a fűtés díja 1000HUF/éj.

 Foglaljon szobát most >>

 


Pompás pajta

Ahogy a neve is mutatja, eredetileg pajtaként funkcionált. Ma egy tágas és kényelmes lakrész, saját tusolós fürdővel, jól felszerelt konyhával, 6 fő részére.

Foglaljon szobát most >>

 


Tetőtéri pihenő

Egy légterű tetőtér hat ággyal, műfű borítással, klassz stílussal. Az előtérben két tusoló, két wc és két mosdókagyló áll rendelkezésre. A közösségi részben négy fotel, egy kis asztal valamint egy szófán lehet pihengetni, esténként beszélgetni, kártyázni.

Foglaljon szobát most >>