Rólunk

A Leleszi Pihenő kétszemélyes kis családunk, Abigél (5) és jómagam, Dorka (34), szerelemből született teremtménye.
Én Szegeden végeztem, az egyetemen, német-francia szakon, de ide sodort az élet és nagyon megtaláltam magam a vendéglátás ezen formájában.
Abigél pedig most középsős a leleszi Napsugár oviban.

Immáron negyedik éve élünk itt, Szegedről költöztünk ide, amikor Abi alig múlt egy éves. Beleszerettünk a házba, másfél hónap leforgása alatt eladtuk a kis lakást és megvettük ezt a 3400 négyzetméteres birtokon épült 115 éves parasztházat.
Azóta történt egysmás…

Dolgoztunk a házon sokat, szívünk-lelkünk benne, hogy ha Te, kedves hozzánk látogató minket választasz úti célodul, otthonosan érezd magad nálunk.
Családias a hangulat minálunk, életterünket is megosztjuk Veled, de a magán szférádat is tiszteletben tartjuk.
Mi a ház első felében lakunk, a vendégeknek pedig három külön bejáratú szobában biztosított a pihenés.

Nézd meg egy 2015-ös hétvégén forgatott kis videónkat, hogy ízelítőt kapj, milyen is nálunk:

A Leleszi Pihenő ideális bázis túrázáshoz vagy a közeli települések egy órán belül elérhető programjaihoz. Nézz körül ajánlónk segítségével: Szilvásvárad, Eger, Bükkszék, Recsk, Bélapátfalva, Maconkai víztározó, Szarvaskő, Mezőkövesd, Gyógyvizek völgye/Egerszalók-Demjén-Egerszólát, Noszvaj, Szomolya, Nagykeresztúr, Bogács, Ipolytarnóc.

Széchenyi Pihenőkártyát elfogadunk!

Foglalj szobát online! >>

Nagyon sok többgyermekes család megfordult már nálunk, így bizton állíthatjuk, hogy a gyerekek is jól érzik magukat a birtokon. A domboldalban mászókás, köteles, csúszdás, két hintás játszótér várja őket, egy nagyfelfújhatós, gumimedence, azon kívül tollasütő, poi, frizbi, kártya, homokozó, kis fűnyíró, futóbicikli, kis asztal a rajzoláshoz.

Felfedezésre vár a környék

A Leleszi Pihenő ideális hely, hogy a dombunkról elindulva felfedezd a környező erdőket, mezőket, kirándulj és egy Neked tetsző réten megpihenj. Ugyanakkor 30-40 km-es távolságban szintén nagyon sok kirándulóhely található. A teljesség igénye nélkül: Sirok, Bélapátfalva, Szilvásvárad, Eger, Szépasszony-völgy. Ha eljössz, szívesen segítünk úti célod megtalálásában és a környék nyújtotta programlehetőségekből kiválasztani a leginkább Neked valót.

Szabadterű pajta, hatalmas kert, domboldal

Pihenhetsz a birtok bármelyik csücskében, de a pajta a ház talán legjobb és leghangulatosabb helye …ha a falai mesélni tudnának… Kétszemélyes függőágyban bóbiskolhatsz, szalmaágyon heverészhetsz. Már tavasszal, egész nyáron és ősszel is a szabadterű pajta a reggelik és vacsorák helyszíne. Illetve a világmegváltó, éjszakába nyúló beszélgetéseké is.

Tudj meg Rólunk többet!

A Leleszi Pihenő egy 115 éves parasztházban ölt testet, szűk két órányi autózásra Budapesttől. Vidéki csoda, falusi szálláshely, a hétköznapokból kiszakadni vágyóknak. Gyermekbarát hely vagyunk, családias hangulattal várunk, jómagam, Dorka és az 5 éves kislányom, Abigél. Várunk szeretettel, ha pihenésre van szükséged, vagy ha távmunkában tudsz dolgozni, csak környezetváltozásra vágysz, ugyanis a wifinek hála, erre is van lehetőség.