Bár Eger a borok, diákok (és papok) városa, az Agria Park Pálinka Fesztiválja mégis az egyik legnagyobb és legjobb hangulatú esemény a megyeszékhelyen, minden év márciusában.

Jó pálinkát inni maga a gasztronómiai élvezet – erről Ti is megbizonyosodhattok, ha március 10-én és 11-én ellátogattok az egri Agria Park Díszkertjébe, ahol az ország legkiválóbb pálinkaházai kínálják a lehető legjobb főzeteket, nektek a 6. Pálinka Fesztiválon!

A fesztivált számos koncert színesíti a hétvége mindkét napján. Pénteken este a Patikadomb majd CHARLIE érkezik nagykoncerttel, szombaton pedig a Koalabell és az IVAN & THE PARAZOL adja a talp alá valót. Az éjszakai hangulatról mindkét este DJ gondoskodik.

Pálinkák az ország minden szegletéből

A kiállítók között lesz a Rézangyal, a Nobilis, a Matyó, az Illúzió, a Bolyhos, a Gyulai, a Bükkaranyosi vagy éppen a Szicsek Pálinkaház, a kínálatban pedig több győztes párlat is akad. Persze a felhozatal nem csak a hagyományos ízek elkötelezettjeinek szól, az újdonságok kedvelői is találnak maguknak
különleges ízeket. Te kóstoltál már például feketeribizli- vagy szeder párlatot? Ha csak azért nem tartanál a baráti társaságoddal, mert nem szereted a pálinkát, akkor sem kell kihagynod a fesztivált, ugyanis borból és sörből sem lesz hiány. Az egyre népszerűbb Egri Csillag bor mellett négyfajta kézműves sört kóstolhattok a zip’s brewhouse-tól, és még sörpárlat premierben is lehet részetek!
A fesztiválon az egri ZUZMÓ! kínálja majd a világ egyik legjobb barbecue szendvicsét, a Chopped Beef-t kávés BBQ mártással, uborkával. Mellette pedig betyáros ízvilágú, gazdag szószokkal és roppanós kolbászkákkal megpakolt kenyértölcsérrel vár a Kolbice by Kobe.

Facebook event: https://www.facebook.com/events/1859183891037348/
Hivatalos weboldal: http://agriapark.hu/index.php

PROGRAM

2017. március 10. péntek
17.00 Patikadomb
19.00 CHARLIE nagykoncert
21.00 Dj Hütter

2017. március 11. szombat
17.00 Koalabell
19.00 IVAN & THE PARAZOL
20.30 Dj Hütter

Kapunyitás: péntek 14.00;
szombat 11.00

A belépés ingyenes!

Forrás: heol.hu

Comments are closed.